image
image

TOESLAGEN AANVRAGEN

Hebt u een zorgverzekering, een huurhuis of kinderen? Dan kunt u hiervoor misschien een bijdrage in de kosten krijgen. Zo’n bijdrage heet een toeslag.
Er zijn 4 toeslagen. Wij kunnen voor U nagaan op welke toeslag u recht hebt en hoeveel u kunt krijgen. Meestal kunnen we uw toeslag zelf voor U aanvragen.

Vanaf 1 januari 2006 is de Belastingdienst gestart met het uitbetalen van Toeslagen. De Belastingdienst zorgt in bepaalde gevallen voor tegemoetkoming bij zorg, kinderopvang en huur. Op deze pagina vindt u informatie die u nodig kunt hebben bij het aanvragen en wijzigen van uw toeslagen.

Algemene informatie over toeslagen vindt u op onze website. Daarnaast geeft de overheid informatie over beleid en uitvoering, bijvoorbeeld op rijksoverheid.nl of met een persbericht. Wilt u meer weten over beleid en uitvoering van toeslagen? Dan kunt u ons vragen om informatie openbaar te maken.

Boratech zal de toeslagen, waar u recht op hebt, voor u aanvragen als deel van het abonnement pakket. Er zijn geen extra kosten aan verbonden.

Wanneer u meer informatie wenst, kunt u in het hoofdmenu via CONTACT uw gegevens achterlaten.

Toeslagen

Dit bericht is ook beschikbaar in: Български English

Add a Comment