EU Nation

Integratie van de Europeanen in alle Europese landen is een duur aangelegenheid. Steun voor die activiteiten is van harte welkom.

Administraties

Betalen van Producten en Diensten van Boratech is nooit zo makkelijk geweest. Wij werken constant aan beter betaalopties.

Personeelsdiensten

Wij zijn gespecialiseerd in het redden en/of verbeteren van bedrijven, zelfs in situatie waar de toekomst uitzichtloos lijkt.

Agora

Betalen of betaald krijgen. Agora maakt boekhouding eenvoudig en toegankelijk. Do je ook mee?

Axentis

Het is erg moeilijk om erachter te komen waar u moet investeren. Segmenteren uw uitgaven en u zult trends veel duidelijker kunnen zien.

QR-codes

Directe koppeling naar diensten, informatie of betalingen is een must in de huidige tijdperk. Boratech doet het ook.

KIJK NAAR ONS VIDEO

Met het uitstippelen van duidelijke doelen en een uitgedragen visie en missie hebben wij in de laatste 12 jaar een administratiekantoor tot leven geroepen die volledig aansluit aan de wensen van de klant. Zo zijn we opgegroeid tot een kantoor met meer dan 3000 klanten; zijn we via onze partners vertegenwoordigd in 36 locaties verspreid door het gehele land en bedienen wij tevens klanten door heel Europa.

GEINTERESEERD? REGISTREER VRIJBLIJVEND!

WAAROM ONS KIEZEN ?

Met een team aan experts van de diverse aspecten van ondernemen kunnen wij u helpen uw onderneming sterker en stabieler te maken. U als onderneming bent onze eerste prioriteit en met onze flexibele kantooruren kunnen wij u 7 dagen per week te woord staan.
we-zijn-blij-om-u-hier-welkom-te-heten

WIJ ZIJN

Boratech Administraties BV is de bekroning van 25 jaar ervaring in de financiële & accountancybranche en een antwoord op de constant veranderende markt.
Uitmuntend kwaliteit
Marktconforme prijzen
Uitstekende 5-sterrenondersteuning

Dit bericht is ook beschikbaar in: Български English