image
image
image

JURIDISCH ADVIES

Waarom Juridisch advies?

Ondernemers willen graag de handelsrelaties en de arbeidsverhoudingen binnen hun bedrijf beschermen. Werknemers willen eerlijke afspraken en waarde voor hun inzet. De ambities van de ene vaak kruist met de ambities van de andere. Kies voor duidelijkheid. Een prettige samenwerking met klanten, partners en medewerkers hoeft niet te botsen met de uitgangspunten. Iedereen wil de maximale er uithalen, maar moet dat ten kosten van de andere?

Nee, Boratech kan u helpen vooral alle afspraken goed vast te leggen, zodat uw ambities vorm kunnen krijgen. Krijgt u toch te maken met een conflict of juridische procedure? Dit kan gaan om hele grote zaken die voor een rechter worden uitgevochten. Dit kunnen ook hele kleine discussies zijn over een clausule in een contract. Beide gevallen vragen soms om juridische expertise. Dan gebruiken we ons opgebouwde netwerk van gespecialiseerde advocaten en notarissen.

Zo gaan wij te werk

Boratech staat voor een persoonlijk, praktisch aanpak. Daarbij vinden wij het belangrijk dat onze dienstverlening begrijpelijk is. We komen snel met een helder en toepasbaar advies, of direct betrekken we de juiste proffessional voor het krijgen van duidelijkheid. Zo weet je precies wat je aan ons hebt. Deskundig, praktisch en tegen een gunstig tarief. In samenwerking met juristen, notarissen en andere collega’s bieden een breed scala van adviezen.

Juridische dienstverlening

Kies voor duidelijkheid

Boratech is pas tevreden als u dat ook bent. Wilt u ons graag beter leren kennen en de juridische mogelijkheden in uw zaak bekijken? Maak dan een afspraak voor kennismakingsgesprek.
Voor nader informatie omtrent de juridische dienstverlening, kunt u contact met ons opnemen.

Juridische diensten
Juridische diensten
Juridische diensten
Juridische diensten

Dit bericht is ook beschikbaar in: Български English

Add a Comment