Enkele woorden over ons

Boratech Administraties BV is de bekroning van 25 jaar ervaring in de financiële & accountancybranche en een antwoord op de constant veranderende markt.

Opgericht in 2012, Boratech Administraties BV is de bekroning van 25 jaar ervaring in de financiële & accountancybranche en een antwoord op de constant veranderende markt. Tijdens de samenvoeging van Europese economische ruimte leek het dat de accounting bleef kleven in de jaren 90 en de verandering mondjesmaat in de boekhoudprocessen werd geïntegreerd.

Met het uitstippelen van duidelijke doelen en een uitgedragen visie en missie hebben wij binnen de kortste tijd een administratiekantoor tot leven geroepen die volledig aansluit aan de wensen van de klant. Zo zijn we opgegroeid tot een kantoor met meer dan 800 klanten; zijn we via onze partners vertegenwoordigd in 36 locaties verspreid door het gehele land en starten wij tevens een vestiging in Antwerpen, België

Door het implementeren van een duidelijke scheiding tussen de boekhoudprocessen hebben we kennis en ervaring gebundeld op de juiste plek met behoud van uitmuntend kwaliteit. Onze BackOffice voert mutaties niet alleen door voor onze klanten, maar ook voor onze partners waarin de nadruk komt op optimalisatie door automatisering en opvoeren van het volume van verwerking tot optimale aantallen. MidOffice is gespecialiseerd in aangiften, ingewikkelde cases en belastingadviezen. De Front-Office is gesplitst in binnen en buitendienst, waarmee onze klanten optimaal worden bediend.

Het streven is om de klant niet alleen account- en boekhoudtechnisch te bedienen, maar de klant ook te voorzien van complete adviezen (inclusief bedrijfskundige en ICT oplossingen). De tijd van de klant is beperkt en daarom bieden wij een meerwaarde om zijn bedrijfsvoering te ondersteunen van vraag tot implementatie, zodat hij zich kan concentreren in zijn business.